MP2  - när ni behöver ni hjälp med att hitta lösningar till era problem!

MP2 är ett företag med en bred kompetens och gedigen bakgrund inom en mängd olika områden som brandskydd, brandtätning, dokumentation, ritningar, elinstallation, automation, styr och regler, service och underhåll, takvärme, takservice och lasertillverkning av skyltar och märkningar. Problemlösning och projekthantering är vår styrka.

Utöver våra egna resurser har vi tillgång till ett stort nätverk av kompetenser inom olika områden, vilket möjliggör för MP2 att åta sig uppdrag som sträcker sig från enstaka projekt till hela entreprenader på såväl nationell som internationell nivå. Vi åtar oss både kortsiktiga och långsiktiga projekt och samarbeten.

Har ni problem, har vi lösningen!

Vår filosofi:

  • Trygghet och väldokumenterade arbeten. När vi åtar oss ett uppdrag vill vi att kunden ska kunna känna sig trygg med att arbetet utförs enligt överenskommen tidsplan och är av hög kvalitet. Alla arbeten dokumenteras noggrant.
  • Miljö, kvalitet och säkerhet. MP2 Development AB är ett kvalitets- och miljömedvetet företag som alltid har kunden i fokus. Naturligtvis jobbar vi enligt rådande säkerhetsföreskrifter.
  • Fasta priser. Vi arbetar enbart med fasta priser så att du som kund ska kunna budgetera och planera för projektets totalkostnad.

Något som ofta tillämpas i branschen är ändring och tillägg (ÄTA), vilket kan bli en dyr överraskning i slutändan för kunden. Vår tanke är att det aldrig ens ska behöva uppstå ändring och tillägg – vi tycker att det är bättre att göra en omfattande platsundersökning som vi baserar våra anbud på, så att kunden vet vad projektet i slutändan kommer att kosta.

Här på MP2 uppskattar vi kvalitet och ärlighet. Vi tycker att det är mer korrekt att ge anbud på en faktisk summa som sedan överensstämmer med vår slutfaktura, än att ge ett lågt anbud som sedan kompletteras med ändring och tillägg (ÄTA). Detta för att undvika så att slutkostnaden för projektet blir mer omfattande än vad som först angetts i anbudet. Naturligtvis så kan det under projektet uppstå ändring och tillägg (ÄTA), men detta ska alltid ses som ett undantag snarare än en regel.

Varmt välkommen till MP2 Development AB!